Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månne dä´



morgondagen får gynnsammare väder
dagens kylslagna regn strilade
tog en paus pudrade näsan
bättrade på läppstiftet
rätade till strumporna
tog ny sats greppade trumpinnarna
och slog ett trumsolo
dansade balett
utlovade noll skurar
och vandrande sol
alla som vandrar omkring
i fårskinnstofflor
och fotsid kappa muttrar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-09-21 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP