Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ICA SÄTRA CENTRUM

Här pågår vardagen för fullt

Och alla har så bråttom hem

Här pågår vardagen för fullt

när klockan närmar sig halv fem

Sussie står mitt i alltihop

iförd sin ICA-uniform

Om någon frågar någonting

så måste hon vara i form

En fransman märkte ej när jag

citerade Plastic Bertrand

Han har väl också bråttom hem

Bara full fart som tout le monde

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2021

 

På plats




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-09-21 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP