Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EMPATI

Jag tänker inte fråga.
Det krävs mod att våga.
Mod att säga som det är,
Jag har också varit där...
Men när du vill berätta...
så ska jag ned mig sätta,
intill dig lugnt och tystna.
Ty Kärlek är att lyssna.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-21 18:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Så fint! Tycker om det här diktjaget!
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP