Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Club Orange

Strimmor av brandgult
vaggar mig till sömns
och drömmer gör jag gärna
bort mitt jag
och bort min självkontroll
pratar bredvid mun
och vaknar alltför sent
att hålla huvet kallt
är inte alls min gren
så se på allt mitt svammel
som en hyllning,
komplimang
min brist på sans
som öppna kort,
jag kastar fram
min patience
du tar mig in
till Club orange




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-21 19:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låter som en spännande klubb
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP