Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar är hos dig, önskar de som värnar om mig...


Ser dig

Det finns en man som är otrolig på kvinnor
han är född och lever i ett land, utanför EU.

Han samarbetar med min vuxna dotter.

Tillsammans en trygghets känsla jag aldrig
någonsin upplevt tidigare, han är så smart.

Men vad hjälper det
när han inte kan komma till Sverige och vi
inte kan försörja honom
men ändå behöver ha närheten
och tryggheten

Så tänkte jag han är man vill klara sig själv.

Men ändå...

Mina tankar är hos dig, önskar de som värnar om mig anställer dig och hjälper dig att få komma till oss här i Sverige, kanske du är den tillgång vi så väl behöver du som stöttade min dotter och fick henne att överleva.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-09-21 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP