Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett annat liv


Comfort zone


Jag lämnade
min comfort zone
så snart jag mötte dig

det gjorde jag så gärna
men allting gick så fort

Du hade lämnat droger
och blivit frälst av Gud

i samma stund det hände
du alkoholen slapp

Vi träffade personer
jag aldrig skulle mött

de visade ett annat liv
jag förut inte sett

Av dem fick jag mig lära
att gåvan är ett liv

som många önskar äga
men inte klarar av

tyvärr är droger starka
de äta upp oss vill

Du trettio år fick leva
och andas frälst och fri

sen sade kroppen stopp
och ditt hjärta slutar slå

det visade sig vuxit
och blivit alltför stort

Jag lämnade
min comfort zone
så snart jag mötte dig

det gjorde jag så gärna
det bästa som jag gjort










Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2021-09-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP