Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sökt och funnit mina dimensioner

 

Det är under min värdighet

att göra mig mindre än vad jag är. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP