Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bokstäver och ord.


Instruktioner


tittar i den här
instruktionsboken
jag försöker att följa
dess instruktioner
öppnar den
stänger den
lyssnar, talar
det här ljudet
som nu tonar
som rör sig
genom rummet
som hänger ut
genom fönstret
som når vår värld
och andra världar
detta är ord
detta är våra ord
som friar oss
eller dömer oss.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-21 22:08



Bookmark and Share


  A. S.
Fint hur det skrivna, det talade, det levda ljuder här.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen