Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Evangelium!

Jesus äter å dricker med syndare

Men säger: Det är inte de friska

som behöver läkare,

utan de sjuka....

Detta när han gästade

tullindrivaren Sackeus

Efter detta skänkte Sackeus

hälften av det han ägde till

de fattiga och ändrade

livsstil.....

Jesu helighet gjorde

sannerligen intryck!

Halleluja!

 Matteus 9

Lukas 19 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-21 23:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2021-09-24

  Fjellhuldra VIP
Så fint kunna ge och dela
med andra.Kärleken finns där så stark.
2021-09-22

  SatansSon
Den lille undanskuffade som inte går på jargongen blir Sverigedemokrater, så det så!
2012-11-24
2021-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att vi kan förändra våra sätt att leva.
2021-09-22

  Sparvögat VIP
Fina och upplysande ord att ta lärdom av…
2021-09-22

  Kajan VIP
En sådan hoppingivande text, och fin poesi som berör och upplevs genuin.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy