Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dimbankar lyfter


och soldraken gäspar
himlen ljusnar
bildar en färgrik ridå
det finns otaliga grå nyanser
och när dimbankar lyfter
ser vi landskapet utan sorgkanter
med tiden lär vi oss dra in armbågarna
många vidbrända tänker sitt
Vi fostrar inte oss själva, det gör andra
ingen tänkte på det
när de sköra skalet trampade

Ännu en dag full av möjligheter
regnet väntas återvända
viktigt fånga timmarna i handen
sorterat lökar efter planteringsdjup

ha en bra dag klokuggla<3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-09-22 06:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekram
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP