Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelkäbbel - Tanka

 

Tokiga flygfän

har ockuperat min rönn

äter jästa bär 

jag ser knäppgök och dårfink

till och med näkt är galen

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-24 16:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fy fåglarna vilken fest! :)
2021-09-25

  Solstrale VIP
Mastodontmastodont kul! Jag får pippi! :D)))
2021-09-25

  överlevaren VIP
Finurligt ordat med galen humor....
2021-09-24

    Sefarge VIP
Även fåglar söker
Hava bukfylla,och
en del festa loss
lite väl hårt,och
hava kopparslag
-aren hemma hos
sig,efteråt?
;)
2021-09-24

    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet!
2021-09-24

  Niliboy
Mycket roligt!
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP