Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passagerare möter blicken

vi kom att mötas här

på något märkligt vanligt sätt

hemligt och utan lögner

jaså jag lurade inte hit dig

men jag spelar på samma kort

med andra ord fantastiska ord

vi är dom enda
som är här

kanske ska gå in
till mig

genom bruset
uppför trappen

riktad in i mig
och mot den öppna himlen

pulserar i grått ljusrött och rosa
det febriga hjärtat klarar allt

det var redo att kastas
när det blev ett konstverk

att tappa det
ack många år
men
innan vi växt
ifrån evigheten
på nu, fronten
för evigt tornande
allt svettiga
och slitsamma
barnsliga

så tack




Fri vers av Charles Abrams
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-09-22 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams