Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


när svavel och sot är allt som finns kvar

 

isade drömmar

 

frusna ögonblick

 

elektroniska album

 

vem har lösenordet

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-22 09:07



Bookmark and Share


  ULJO
Bra fråga
2021-09-22

  Anya VIP
Denna passar bra ihop med texten jag nyss läste av dig. Dessa elektroniska album. Mycket bra.
2021-09-22

  Kajan VIP
Hårt koncentrerat utanförskap.
2021-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Tror att hjärtats röst har det rätta lösenordet.
2021-09-22

    Sefarge VIP
Måhända blicka nedåt
Och hämta kraft ifrån
det egna rotsystemet?
;)

2021-09-22

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP