Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varav hjärtat är fullt, skriver pennan

 

 

Tack för

att  jag har kärlek och vänskap
som ger guldkant på tillvaron

att jag inte fått tyngre bördor
än jag orkar bära

att jag har slutat gråta
över det jag har förlorat

att jag känner glädje
över det jag har kvar

att jag känner tillförsikt
och framtidstro

att  jag har förmågan att inse
att varje dag är en fantastisk gåva

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-09-22 10:09



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tänkvärda ord ! Jag tror att man blir mer tacksam för vad man har och får, ju mer man förlorat . . .
2021-09-25

  lila fjäderblomman VIP
En vacker tacksamhetsbön!
2021-09-24

  Margit Grell
Dina rader får oss att se och reflektera.
Fint!
2021-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver så underbart läkande
enkelt och vackert, Marita!
2021-09-22

  Niliboy
Att känna framtidstro är gott, men jag slutar aldrig gråta över det jag förlorat!
2021-09-22

  ULJO
Som vanligt fantastiskt
2021-09-22

  limerick
Kloka och vackra ord. Bokmärker.
2021-09-22

  Monica Lindgren
Som en bön, tycker jag. Riktar du bönen till Gud? Eller själva livet? hälsn monica
2021-09-22

  Anya VIP
Att känna tcksamhet är en enorm gåva. Jag läser och nickar. Mycket bra skrivet!
2021-09-22

  Kajan VIP
Upplevs som en ödmjuk och stilla bön, det är fint.
2021-09-22

  Solstrale VIP
Mycket klokt!
2021-09-22

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt
2021-09-22

  Maria Sundelin VIP
Vilken fin insikt och bön
Kramar
2021-09-22

  Kungskobran VIP
Låter härligt
2021-09-22

  Olof Lagerhorn VIP
Ord av tacksamhet och tillförsikt
inför livet.
2021-09-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Amen till det : )
2021-09-22

  Sparvögat VIP
En stor gåva är dig given, att kunna känna tacksamhet för det som livet ger och acceptera det man har förlorat…
Fint tecknat!
2021-09-22

  AiA Maria den fria

Tack!

<3<3<3


Tack-sam-het
rymmer ALLT
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP