Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa för livet

Resebyrån gick i konken

alla planer och resmål nedlagda

Det blir att börja om på nytt

Hitta en bättre guide

en bättre kurs

en mer hälsosam resa

utforska det mest främmande och okända resmål jag någonsin  mött

Mig själv

 

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-22 10:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP