Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver av mig kring arbetet som en av programledarna i livestremade poden


sex kärlek och relationer

Det är en helt ny resa. Det här med det redaktionella arbetet. Jag tycker att jag jobbar lika mycket ord i ag som då jag skrev noveller. Och jag har lika mycket kontakt med publik i dag som jag hade då. Sen medger jag att tekniken gör att det är en mer direkt kommunikation genom videosamtal och via direktmeddelanden.

Samtidigt sitter jag och gör lika mycket reserch i dag som då jag skrev noveller. Jag gräver mig djupare och djupare ner i podar och youtubeklipp och bloggar precis som jag gräver i doktorsavhandlingar. Gäster ska bokas och det har börjat rulla p. Säsongspremieren som bara slog alla förväntningar var magisk och nästa avsnitt är så gott som klart. Det svåra har varit att få intressenter att se storheten i livestremad pod. Det är där jag får lägga fokus samt ständigt be om nya frågor som kan läsas upp. Samtidigt har man upplevt att man känt sig trygg och anonym som frågeställare och som att frågematerialet senast var bra.

vi var störst eller bland de största senaste sändningen. kan vara så att det kan finnas en eller två som är större men tveksamt. det handlar om någon procent skillnad.målet är tydligt och uttalat det ska vara sveriges största livestremade pod.

och vill du kan du skicka in frågor via ssitemail eller dm på instagram. Du som ställer frågor är alltid anonym, och ingen annan än jag ser vem som skickat in frågorna. min sidekick vet inte vem som skriver. och jag formulerar omf frågorna ändrar på ex bostadsort osv om det behövs. Varken brevsskrivare eller tredje part ska riskera att kunna bli igenkänd.




Övriga genrer av PPQ
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-22 11:16



Bookmark and Share


  Io
Spännande och inspirerande att ha förmånen att följa dig på din resa, verkligen. Nickar instämmande när jag läste, det var precis så det även upplevdes av din publik. Keep on going!
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ