Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Håll ut i broder kärlek och i andens band, var trofast mot Gud och tjäna med glädje, var inte som nationerna alltid i fiendskap, förakt, hädelse för livet.


Andas - kärleken som bor i ditt hjärta.

 

 När din andning plågas drivs dina tankar av rädsla och ångest. Sträva efter att bli medveten om stunderna när du andas hårt. Lägg märke till vad du tycker och känner. Ditt sinnes tillstånd har sina rötter i det förflutna eller i framtiden. Du fokuserar på vad andra människor gör och hur du kan anpassa dig till deras handlingar och hur du kan skydda dig själv. du bygger en fästning av tankar runt ditt hjärta.

Om du inte andas djupt och lugnt kan du inte vara i ditt hjärtas fullhet. Andas djupt. Andas ännu en gång. Andas och återgå till ditt hjärta . Andas och återgå till ditt väsentliga jag. Om du inte återvänder till ditt hjärta kan du inte se genom medkänsla. Och om du inte ser med medkänsla ser du inte rätt. Allt som uppfattas är något falskt, det är en hyperbole. Det är det som helt enkelt matar din tristess och ångest. Andning är nyckeln till att leva ett andligt liv i den fysiska inkarnationen. När kroppen dör lämnar andetaget den. Vart är hon påväg? De flesta av er tror att det är kroppen som skapar andningen, i verkligheten är det precis tvärtom. Andning är det som ger liv åt kroppen.

Populärt
Psykiskt starka människor: 13 SÄNGER ATT UNDVIKA
När andetaget försvinner slutar kroppen att fungera. Det sönderfaller och blir ingenting - för utan andens andetag är kroppen ingenting. Om du vill leva ett andligt liv, andas djupt och sällan. Andas in luften djupt in i buken och ta sedan bort den helt. Ju mer luft du tar in i kroppen, desto lättare känns det för dig och desto lättare är det för dig att utföra ditt ansvar. Den som andas är inte rädd och blir inte överväldigad av vad livet ger honom, eftersom han har den nödvändiga energin för att klara alla situationer. Endast en vars andning är ytlig eller plågad eller oregelbunden är energilös och lätt skrämd av livets prövningar.Om du inte andas djupt och lugnt kan du inte vara i ditt hjärtas fullhet.
Om du inte vet vad jag pratar om, lägg ner boken och börja andas, introducera luft i buken, räkna till fem när du andas in - och igen till fem när du andas ut. Andas på detta sätt i fem minuter, gradvis förlängning av räkningen till sju eller åtta eller nio. Tvinga dig inte. Gradvis öka räkningen eftersom dina lungor låter dig göra det enkelt. Nu är du i ditt hjärtas fullhet. Lägg märke till att du är djupt avslappnad, men förvånansvärt livlig. Ditt medvetande sträcker sig till alla celler tru-Pulu . Du är nöjd där du är. Vid denna tidpunkt lever du din kropp till fullo.

Du känner dig full av värme och energi. Du känner dig trygg. Dina tankar har bromsat och blivit mer omfattande. Sluta fokusera på "borde" och "tänk om" i ditt liv. Spänning och ångest försvinner. Det förflutna och framtiden har dragit sig tillbaka från ditt medvetandetillstånd. Ditt tänkande är centrerat och fullt av värdighet. Du kan fokusera på dina tankar eftersom de är färre och sällsynta. För nu ditt medvetande till ditt hjärta när du fortsätter att andas lugnt men djupt in i din buk. Kan du känna närvaron av förståelse och medkänsla i hjärtat? Kan du se att du accepterar dig själv försiktigt - dig själv och andra?

Kan du känna kärleken som bor i ditt hjärta och sprider sig fritt över andra?
Nu är du i ditt hjärtas fullhet. Nu är du i tystnaden från vilken alla ljud kommer. Som en båt på havet känner du vågorna böljande under dig. Och du rör dig med vågorna, men du vet att du inte är vågorna. Tankar kommer och går, men du vet att du inte är dina tankar. Vissa tankar driver dig längre än andra, men du kan återvända till mitten. Som en större våg kan en viss tanke vara full av känslor, men om du stannar där du är kommer känslan att avta.

Nu vet du att du kan stanna i ebben och flödet, gå in och ut, känna sammandragning och tankens expansion . Under det tänkande sinnet finns ett rent samvete som inte dömer. Så snart du upptäcker detta medvetande öppnas hjärtat - och att ge och ta emot kräver ingen ansträngning. Att observera fred och andas djupt och lugnt är det enklaste sättet att öppna ditt hjärta. Du kan också öppna den genom helig dans och rörelser som inkluderar andning och uppmuntrar till full tacksamhet och närvaro i det ögonblicket. Metoden du använder för att komma in i ditt hjärta är bara ett verktyg. Gör det inte viktigt. Det som är viktigt är att du hittar ett sätt att komma åt den djupare aspekten av ditt väsen, som förenas.Det finns ingen människa som inte kan uppnå detta tillstånd av öppet medvetande och medkänsla. Men väldigt få människor vet att det finns i dem denna förmåga att hitta fred. De flesta människor lever livet i snabb takt;
Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-22 12:09Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP