Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RESA EN SMULA

Ett löv föll

i oktober 2020

Men som vi reste

han och jag

Vi slog följe

fast han inte

visste om det

Han i geografin 

och minnena

Jag i böckerna

Kina

Indien 

Afghanistan

Sidenvägen

Jan Myrdal

och jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-09-22 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP