Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FAKTISK BELÄGENHET

Steg bakom din rygg

Känner du dig trygg?

Människor som mygg

Känner du dig skygg?

 

 

De är överallt

Dårar tar gestalt

Nån finns alltid där

Kräks på din atmosfär

 

 

Människoförakt?

Mot detta står Guds makt

Psykfall stjäl min tid

Men ingen stjäl min frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON 210922




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-09-22 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP