Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BROTT

Om det är ett brott

att beskriva verkligheten

som JAG

upplever den

och på MITT sätt

så erkänner jag mig

skyldig

Jag är också

och förblir

en oförbätterlig

återfallsförbrytare

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-09-22 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP