Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns i vindpustens viskning

 

 

med andetagens regelbundenhet

men utan ord kurar jag skymning

mörkrets hamn närmar sig

växer allt större jag sluter ögonen

känner ur gruvan av mitt inre

en leende närvaro landa på läpparna

öppnar ett samtal med det namnlösa större

jag kallar dig Gud

vårt möte färdas i evighetens nu

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-22 14:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fantastiskt vackert !
2021-09-25

  Klara Ord VIP
Vackert skrivet, lugnande.
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg