Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öde = Försyn... Händelsernas gång Vekna = Bli medgörlig, ge efter


Längtans Svar

Det dyraste jag har
är liven som jag bar.
Allting annat
mot det bleknar.
Blott minnena är kvar,
vart barn är längtans svar
då den stannat.
Ödet veknar.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP