Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Din sommar

Det är ditt hav
en kärlekens gåva
vågorna som rör sig
vid tidvattnets gång
det klara vattnet
färgat av korallerna
snäckan på botten
spelar vattnets sång

Det är din äng
så nära strandlugnet
filten den mjuka
och solstolen den gröna
barnen som leker
i solstrålarnas glans
tiden står stilla
sommardagar så sköna

Det är din kust
linjen längs vattnet
för barfota steg
på fåglarnas strand
klippor reser sig
där drivved passerat
kärleksbrevet ristat
på solvarm sand

Det är din sommar
den är bara din
en bok i gräset
får själen att må bra
fjärilar seglar
kring strandrågen
din älskling i handen
för något du sa

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-23 07:02



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Går in i din dikt och upplever min sommar. Tack!
2021-09-26

    Lena Staaf VIP
Solvarm sommardikt!
2021-09-23

  Öknens Ros VIP
Härliga bilder av sommaren.
2021-09-23

  Maria Sundelin VIP
Vacker sommarbild
2021-09-23

  Feliaxel VIP
Sommarkänsla
Fint
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO