Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Glädjens frön


Med den kraft vi planterade
ser vi mödan värd
då trädgården blommar
vi sparade under åren
glädjens frön
tills vi behövde dem
och sår dem i den goda jorden
efter året
vi sår aldrig mer på hälleberget
vi lyssnar enbart
till de goda orden
det är de överlevandes kost
vi möter solens ansikte
utan att förlora hopp och tro
på en enda människa

tack för idag älskade uggla<3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-09-22 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP