Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord för texten

Ord som fastnar
Likt gyllene fjädrar
Eller eldens röda flamma
Och sagans väsen
Som plöjer åkrar
Drömmar är aldrig långt bort
Läskiga som vackra
Lever vår fantasi
I evighet med texten
Andra kan läsa




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-09-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva