Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående kristna bokstavstroende samfund och församlingar

Problemet är väldigt enkelt:

När man är hjärntvättad så har

man inte den minsta aning 

om att man är hjärntvättad. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-09-22 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP