Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


Stillhet och rörelse i livets allt

 

tidsenhet intervall

 

möter symmetrin

 

rörelseaktionen

 

väcker frenesin

 

längtar stillhet 

 

söker impulsivitet

 

hänförelse av livet

 

i alltets vågrörelse

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-22 18:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fina rader som rör sig mellan stillhet och rörelse i bilder
2021-09-23

  ULJO
Briljant skaldat
2021-09-23

  Elin Holmsten
Fin dikt om alltets vågrörelse och hänförelse
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP