Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sköra hinna

 

 

det värdefullaste vi har

så länge vi stannar kvar

ett liv att leva

ett liv att freda

 

värna fred och frid

det finns ännu tid

i hjärtat kärlek ha

det måste så va'

 

tänk på din nästa

gör ditt allra bästa

en dag den borta är

den du hade kär

 

vår stund på jorden kort

ett ögonblick går så fort

se med öppna ögon allt

en dag blir allt kallt

 

när livet från dig rinner

kanske då du finner

det inre lugnet och friden

när du går ur tiden

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-09-23 09:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Men allt börjar väl om nån annanstans. Om man tror på reinkarnation. Annars blir man maskföda.
2021-09-23

    Lena Staaf VIP
En fin dikt om att stanna upp och se oss omkring, att ta vara på dem vi älskar. Att få känna frid när döden nalkas är en önskan. Tyvärr blir det sällan så utan döendet innebär ofta smärta även om sjukvården kan hjälpa till med mycket för att lindra.
2021-09-23

  ULJO
Så briljant skaldat
2021-09-23

  BenGust VIP
Egentligen borde vi lyfta ut tiden
ur våra liv, utan att själva gå.
För stor fixering vid själva tidsaspekten.
2021-09-23

  AiA Maria den fria

Vackert
Ödmjukt
Levande flöde


Tack!
2021-09-23

  Sparvögat VIP
Livets skörhet tecknar du i tänkvärda ord…
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP