Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor

Två sidor av samma
hjärtesorg
pressade mellan
två sidor i en
bok du glömde
under täcket
hemma hos henne.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-22 18:46



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Fina rader vars sparsamma innehåll säger så mycket. Bra!
2021-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld