Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sterlingsilver

Min slokande vinternatt.
Dess blödande bigarråer.
Ser på mig igenom isen.
Som om jag vore av glas.
Drömmen pulveriseras till rosa sand.
Där ingen lämnat spår.
Jag ändå anar frusna kastanjer.
De guldkupoler.
Bakom ostronens pärlemor.
Drottningen tornar upp sig.
Hennes vingar i regnet.
Sakta smälter.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-22 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP