Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets allra vackraste gåva

 

Han är 

ren lycka och glädje

detta livets ljuvliga mirakel

så efterlängtad och välkommen

redan villkorslöst och för evigt älskad 

långt innan hans allra första andetag

det lilla lilla hjärtat som slår

strax intill ditt

eget

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-07 02:00



Bookmark and Share


    Fulkultur
Vacker dikt! Väl valda ord.
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP