Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgfågelbagatell

 

 

Han öppnade sitt

hjärta släppte in henne

i sina drömmar

när han sen vaknade ur

drömmen var hon utflugen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-23 00:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Underfundigt, och för all del vemodigt också.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP