Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal rackare jag hittade. Lite för aggressiv för min smak egentligen men lite kul tyckte jag ändå den var hehe


bros before

hon blev tillsammans med någon reklamare
han sa att vi borde bli kompisar
att bara för att hon och jag inte längre
var tillsammans, så var det bara svenskt
västerländskt, europeiskt, naivt
att tycka att inte han och jag kunde ha en
nära relation.
Jag tog ett slag mot hans njure,
ett mot hans käft
han kved rakt ut, han förstod inte
att det är så nära vi någonsin kommer bli
han förstod inte att vi just där och då
blev vänner.




Fri vers (Fri form) av aloc VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-09-23 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP