Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

jag är rak
när jag säger
att jag
jag är
lagom

jag drömde
att en tjej
kom tillbaka

att dom såg mig
som vanlig

som har hand
om maskiner
sånt

äntligen igen
datorspel
typen

då går
hjärtat mitt
sönder

efter ett
ensamt år




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-09-23 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams