Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla för att säga sanningen jag förstår

en sinne

som gör det möjligt
att vara fri utan att tänka
dom spottar på oss
men jag ska dra ner ridån
den har meckat i åratal
för att få till ett
verklighetstroget kommando
originell tanke i kärnan
men hjärntvättad




Fri vers av Charles Abrams
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-09-23 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams