Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen höst


Regnet spolar bort
tider som gått förbi

Det är en avslöjad värld
jag befinner mig i

Dagar som mörknar
kortas av
känslor som kommer upp


Förvirringen fabulerar
scenarios som
inte existerar

Detta vet jag med säkerhet
och tar därför kommandot
i drömmen

Går vidare
med ömsat skinn


Jag finner hösten
på sitt intågande

Gula blad
som seglar ner

mot marken












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-23 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP