Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Solstrale


skogens sal

 

i en bädd av mossa lägg dig ned

där blåbärsris vajande står i ring

och tysta droppar faller omkring

 

se alla träd hur de reser sig över dig

blicka emot himlavalvet skåda ut

omringad av alltet känner du ro tillslut 

 

känn hur du smeks av en vindpust

känn ditt inre väckas till liv och lust

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-09-23 09:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en naturupplevelse och dess positiva inverkan.
2021-09-24

  Bodingen VIP
Tjusig bild och text, finemang!
2021-09-23

    Lena Staaf VIP
En vacker dikt som andas lugn och frid.
2021-09-23

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra mjukt flödande rader som blir till
en sång om naturens förmåga att ge
vila och fylla oss med ny kraft.
2021-09-23

  Susen VIP
En poetisk lisa växer framför mina ögon. Ger mig stillhet
2021-09-23

  AiA Maria den fria

Naturens tillåtande
i naturlig katedral
kraftfullt helande

Befriande



Tack!
2021-09-23

  Kajan VIP
Ro fylld dikt om inre vila, fin.
2021-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
du känner hur ett vindkast smeker dig du känner det inre väckt vaknat till liv och lust ....ja det är fin känsla .
2021-09-23

  Maria Sundelin VIP
Låt naturen rena själen
Vackert
2021-09-23

  Sparvögat VIP
Vackra ord till skogens famn…
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP