Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


DÄR I MÅNSKENETS SLUT

 

Varje kväll fylls jag upp

av ljuset utifrån havet

jag kan bli sittande i timmar

där alldeles i månskenets slut

jag önskar innerligt att denna stund

kunde vara för evigt

 

en så underbart vacker syn

där i denna ännu tidiga natt

dessa känslor som blottlägger

det allra innersta i min själ

 

de gnistrande stjärnorna på himlen

speglar sig själva där i havet

dofterna av tång kommer till mig i natten

…och allt detta är gratis

 

ja jag önskar verkligen att stunden

kunde vara för evigt

trots att jag känner en kall höstbris

genom min allt för tunna tröja

 

livet är så vackert just nu

världsalltet finns där bara för just mig

finns det något vackrare

än detta stora mörka glittrande hav

nej inte för mig

…och i varje fall inte just nu

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-23 10:15



Bookmark and Share


  Elin Holmsten
Mycket vackert
2021-09-27

  Lena K Nilsson VIP
Så fint i både ord och bild!
2021-09-27

  Kajan VIP
Helt underbart, både text och bild !
2021-09-23

  Kungskobran VIP
Beskriver stunden på jorden på ett utomordentligt sätt.
2021-09-23

  Sparvögat VIP
Tack för skönheten du delar från dina tankar vid havets strand…
Och tack för ditt magiska foto, underbart är det!
2021-09-23

  Solstrale VIP
Ja att se stunden vara ämnad just en själv och ta den till sig som en gåva! vackert förmedla i ord, bil och uppläsning!
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP