Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutalitetens ansikte



Han slår hårt och skoningslöst
efter att han henne in i badrummet föst.
Blodet rinner från mun, näsa och sår,
men han bara fortsätter och slår och slår.
I raseriets och svartsjukans svarta hål
mannen knyter sina nävar och slår med ett mål,
att visa sin äganderätt av kvinnan han valt,
det får hon nu känna av så brutalt.
Hon ser på honom genom ögat så blått
och börjar att inse så smått,
att livet hennes är på väg att ändas
och att detta inte längre på något sätt kan vändas.
Orken att kämpa för livet har nu runnit ut,
och mannen skriker ut ett sista tjut,
dö nu din jävla h....ra
där han står i hennes blod med sina fötter stora,
och hon känner ett sista slag mot sin kropp
sen finns det inte längre något hopp,
en sista rossling från hennes bröst han hör
straxt innan livet henne lämnar och hon dör.








Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-23 10:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En verklighet för många kvinnor, där många fått plikta med livet, av en man som brutalt misshandlat sin kvinna. Starkt!
2021-09-23

  Solstrale VIP
Ja både döden i akut eller på livsenergin som tar slut skaldar du med rim på något obarmhärtigt så sant och rakt att jag trots egen erfarenhet, lika som dikt känner dina rader kan bara av vikt!
2021-09-23

  Koloristen
Brutalt...realistiskt.

Resultatet av en nedbrytande relation som fick fortgå alltför länge.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP