Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstdagjämning - eller?


haiku23sep21:1

Det vägde mellan
ljus och mörker igår - men
segrade mörkret?

 

Höstdagjämning




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-09-23 10:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är i så fall en pyrrhusseger.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP