Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Hon andas eld

Andetag som bränner hål i bröstet

Hon andas syre

Som matar elden

Vart steg hon tar

Leder obönhörligt mot slutet

Och tidens tänder 

Lämnar oundvikliga spår




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár