Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storleken avgör aldrig!

- Det finns en vrå för allt herr Å
även för mat... - Du har fel ju då...
- Den en välkänd skrubb!
Där tillagas gott krubb!
Trots litenheten i en köksvrå!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-23 12:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ju när det till kommer mat, dryck till ätbart upplagt på fat, läser gärna innehålls förteckning, annars kanske i restaurang som hand räckning, tänk vad information känns som gymnastik i spagat...
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt