Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll i september

Stilla septemberkväll i staden

Svag vind och en eftersuck av sommar

Regnbågsfärgade tygstycken över gatan

Även de med efterandning från sommaren

Mörkret som ramar in kvällen inger lugn

Alla verkar ha saktat ner ett snäpp

Som om de vill andas in somarens avsked

Samtidigt som de välkomnar höstens friskhet

Vardagen bjuder in till trygghet

Om än lite grå i kanterna

En vanlig vardagskväll i september

När en mindre stad lyser trots mörkrets närvaro




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-27 06:55



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint
2021-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade ögonblicksbilder.
2021-09-27

  ULJO
En vacker och lugn kväll i september. Fint gestaltat.
2021-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP