Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen nyckel

Dörrnyckeln vrids om
Jag hör dig komma
Som en ängel
Med ljuset i handen

Jag vet att du har svaret
På allt jag inte har
Men jag vill ha min egen nyckel
Och vara ljuset för dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-23 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva