Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens leende

Solen lyser alltid bakom molnen.
Kärlekens leende gömmer sig alltid bakom dimmorna.
Det som är sant och verkligt kan aldrig hotas.
Var den sång som du kom hit för att sjunga.
Var den sol som kan göra mirakel.




Bunden vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-23 13:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet!
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP