Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Du hör Hemma

Där du kan flyga
det är där du hör hemma.
Sluta att smyga,
du har rätt att bestämma.
Livet du fått här
är ej till för att skrämma.
Nej, vingarna bär
så låt inget dig hämma.

Där du kan drömma
det är där du ska vara.
Sluta att gömma
dig själv och försvara.
Livet du fått här
rymmer ej någon snara.
Nej, alltid det bär
dig, det finns ingen fara.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-23 13:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt som lyfter på egna vingar.
2021-09-23

  Den skrivande tysta
Precis vad man vill läsa :)
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP