Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Guds närhet

Gud är här
och här
...och här
här..HÄR
där vi är.

Nu är han borta,
jag förlorade mig,
i människans bländverk,
strax åter i Dig.




Fri vers av Himlarymder VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-23 13:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han bor i den som tagit emot Honom. Hans namn är Jesus.

Gud är ingen panteistisk gudom.
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Himlarymder
Himlarymder VIP