Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort journal

Vid en armbrytningskamp i Valdez

bröts en gång en arm och det sägs

att innan doktorn till nästa fall skynda bort

blev hennes journaltext helt kort

hon skrev: "Bröt arm och lyckades".




Fri vers av limerick VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-23 13:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den knöt Du ihop fint, med en fint på slutet :)
2021-09-28

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig!
Trevligt att få en limerick från dig igen.
2021-09-25

  Elin Holmsten
Fyndigt!
2021-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva limerickar.
2021-09-24
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick