Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punksång 2

Vi
är
nu
Vi
är
här
Vi
ska

se
med
ansiktet
emot
ditt
liv
är
mitt
Vitt
är
diiiiiitt
Du
äääär
Med
ansiktet
emot
Vart
ska
jag

Har
jag
din
nåd
Själsligt
hem

berg
där
fötterna
slår
rot




Bunden vers av Anna Mendelsson
Läst 22 gånger
Publicerad 2021-09-23 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Mendelsson
Anna Mendelsson