Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Kritstrecksmönster över
himlavalv
en målning i rörelse
som du gör
Molnformer omformas men
vitt är djupblå grund
en fågelfjäder är din
pensel
Från mitt fönster ser jag
himlens färg
Lääääär
mig
molnformernas bakgrund för
du står bakom den
så fågelfjädrar blir min
klädsel
livsbejakande står jag
här med sorg
Sjuuuuk av
sorg
kommer du hit nu när
vitt är djupblå grund?
då fågeln släpps ut från sitt
fängsel




Bunden vers av Anna Mendelsson
Läst 28 gånger
Publicerad 2021-09-23 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Mendelsson
Anna Mendelsson